Stellet sætter rammen, men GLASSET gør hele forskellen. Hos JESSEN Briller har vi valgt ZEISS som vores fortrukne leverandør når det gælder brilleglas.

Brilleglas fra ZEISS

Stellet sætter rammen, men GLASSET gør hele forskellen. Hos JESSEN Briller har vi valgt ZEISS som vores fortrukne leverandør når det gælder brilleglas.Dine øjne og måden du oplever verden på, er lige så unik som dit fingeraftryk. Du bruger dine øjne hvert eneste sekund af dit daglige liv. Derfor er det vigtigt at få det rigtige brilleglas. Grundlaget for det optimale resultat er at få klarlagt hvilke synsbehov du har i hverdagen, en grundig synsundersøgelse, præcis opmåling som samlet giver din unikke synsprofil. Ud fra disse fakta kan vi vejlede og rådgive dig om hvilke brilleglas du kan vælge.

Vi passer godt på dine øjne, for med valget af ZEISS som glasleverandør, sikres du mod skadelig UV- bestråling. Netop UV påvirkning er hovedårsagen til at man udvikler grå stær. Så med et brilleglas fra ZEISS, behøver du ikke bekymre dig om at beskytte dine øjne yderligere.

Bredt udvalg af brilleglas

ZEISS har et meget bredt udvalg af brilleglas, som sikre at du får det bedste produkt til dig.

Er du typen der kører meget bil kan valget være DriveSafe glasset. Glassene er optimeret for bilkørsel specielt under dårlige lysforhold. Disse glas giver dig bedre syn om natten og under vanskelige vejrforhold. ZEISS DriveSafe glasset er udstyret med en særlig anti-refleksbehandling, der reducerer blænding fra modkørende biler og vejbelysning.

Er du typen der bruger digitale skærme, kan valget være DigitalLenses. Glassene er optimeret til at se skarpt på mellemafstande og på nær. Glasset reducerer digital øjentræthed og kan beskytter mod visuelt stress. For ekstra beskyttelse mod det skadelige blåviolette lys som skærme udsender, kan du vælge Blue Protect antirefleksbehandlingen.
Er du typen som er meget lysfølsom, kan valget være at vælge et farveskiftende glas.

Adaptive Sun fra ZEISS er en solbrilleløsning, der er designet til automatisk at tilpasse sig vejret og påvirkningen af UV-lys. Med dem får du optimal beskyttelse mod UV-stråling og blænding.

www.zeiss.dk