Synsprøve hos Jessen Briller
– vi passer på dig!

En synstest hos Jessen Briller i Risskov og Aarhus er en teknisk og grundig undersøgelse, der altid foretages af en af vores dygtige optikere.

Inden vi går i gang spørger vi altid ind til, om du har helbredsmæssige problemstillinger, der kan have betydning for dit syn, og som vi derfor skal være opmærksomme på. Ved selve synsundersøgelse ser vi på, hvordan dine øjne ser på forskellige afstande, hvordan de arbejder sammen, øjnenes smidighed og bevægelighed samt udmåling af bedst mulig styrke til afstand, læsning og arbejde. Skulle undersøgelsen vise noget, som optikeren mener bør undersøges nærmere, vil vi henvise dig til en øjenlæge.

Bestil tid i dag

En synsprøve hos Jessen Briller i Risskov og Aarhus tager 45 minutter, og vi anbefaler, at du bestiller en tid i forvejen.

Synet ændrer sig

Vores syn ændrer sig med tiden, og det er derfor en god idé at få undersøgt synet hos os regelmæssigt. Hos Jessen Briller i Risskov og Aarhus anbefaler vi, at kontaktlinsebrugere får foretaget en synsundersøgelse minimum hver 12. måned, mens brillebrugere bør få foretaget en synsundersøgelse ca. hvert 2. år. Er dine briller mere end 2 år gamle, anbefaler vi at få tjekket synet hver 12. måned.