Vi synes at ALLE kunder skal have en god oplevelse med at vælge det helt rigtige brillestel – derfor gør vi os ekstra umage når vi køber ind.

En af de ældste optikere i Aarhus

Hos Jessen Briller er vi stolte af vores historie. I Skt. Clemens Stræde 9 i hjertet af Aarhus har der nemlig været optiker siden 1968. I 2004 overtog Bettina og Michael butikken. I 2008 kom afdelingen på Ndr. Strandvej i Risskov til.

Jessen Briller er kendetegnet ved høj faglighed, service og viljen til altid at gå lidt længere for kunderne. Vores dygtige optikere har mange års erfaring og står klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til netop dig og dine øjne. Det gælder uanset, om du har brug for kontaktlinser, briller eller solbriller.

STORT UDVALG AF BRILLER

Hos os ser du et varieret og anderledes udvalg af brillestel, som passer til forskellige ansigter og stilarter – fordi vi mener at briller kan være med til at understrege din personlighed.

VI HAR FOKUS PÅ KUNDERNES BEHOV

Uanset om du bruger briller eller kontaktlinser, vil vi hos JESSEN bruge vores faglige kompetencer til at finde den optimale løsning for netop dig.