Kontaktlinser

Kontaktlinser kan give en anden frihed end briller. Det kan være, du har brug for kontaktlinser i en aktiv fritid, hvor du dyrker sport eller i sommerhalvåret, hvor du ofte går med solbriller. Det kan også være, du helt ønsker at skifte brillerne ud med kontaktlinser.Hos Jessen Briller tilbyder vi en grundig synsundersøgelse, hvor vi finder den styrke og kontaktlinse, der passer til netop dit behov. Her har du også mulighed for at prøve kontaktlinserne helt gratis, inden du beslutter dig.

Vi samarbejder med førende kontaktlinsebrands som fx Alcon, Johnson & Johnson, Bauch & Lomb og Vision Care og leverer alle typer af kontaktlinser. Det gælder 1-dags linser, ugelinser, 14-dages linser, månedslinser, kontaktlinser til bygningsfejl, kontaktlinser med flerstyrke samt mange andre specialfremstillede kontaktlinser. Så uanset hvad dit behov er, har vi en løsning til dig.

Du vælger selvfølgelig selv, om du vil købe dine kontaktlinser kontant eller gennem vores fleksible abonnementsordning. Er du i forvejen FLEX-kunde har du desuden mulighed for at få rabat på dine kontaktlinser.