Produktinformation

På www.jessenbriller.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til www.jessenbriller.dk via info@jessenbriller.dk

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Jessen Briller accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på www.jessenbriller.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra www.jessenbriller.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.jessenbriller.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og www.jessenbriller.dk er først indgået, når www.jessenbriller.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Levering

Din(e) vare(r) bliver i de fleste tilfælde leveret af Post Danmark eller Danske Fragtmænd. Hvis du har flere varer på samme ordre bliver de ikke altid leveret samlet, da varerne kan blive leveret af forskellige leverandører. *Bemærk Hvis du har givet samtykke til at varen kan stilles uden underskrift, kan jessenbriller.dk ikke holdes ansvarlig for forsvundne eller beskadiget produkter ved levering.

Alle priser og fragt priser gælder kun for levering i Danmark

Leveringstid

Vi forsøger altid at levere varen så hurtigt som muligt. Findes varen ikke på lager kan der dog forekomme ventetid. Kontakt os for at høre nærmere om leveringstid på udvalgte varer.

Leveringsbetingelser

Jessen Briller kan ikke holdes ansvarlig for omkostninger, en fejllevering måtte medføre.

Gode råd ved levering

Kontroller emballagen for skader og fejl inden du skriver under på fragt brevet. Er du i tvivl om varen kan være skadet pga. småfejl i emballagen, så kan du modtage varen med forbehold (Dette skrives på fragtbrevet). Er emballagen/varen synligt medtaget skal du afvise den og lade fragtmanden tage den med retur.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra www.jessenbriller.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.
24 måneders reklamationsret:

Du har 24 måneders reklamationsrest når du handler i vores netbutik. Er der fejl eller mangler ved din vare kan du derfor enten få den repareret, få den ombyttet, få dine penge tilbage eller et afslag i prisen. Dette afhænger af den konkrete situation. Reklamationsretten er naturligvis kun gældende hvis reklamationen er berettiget og skaden eller manglen dermed ikke er selvforskyldt.

Husk at reklamere i god tid!

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Www.jessenbriller.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjememsider igennem links. Disse hjememsider er uden for www.jessenbriller.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og www.jessenbriller.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Jessen Brillers egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for www.jessenbriller.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Www.jessenbriller.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret

Meddeler køber www.jessenbriller.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.jessenbriller.dk det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Jessen Briller betaler de modtagne beløb, når den returnerende varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden www.jessenbriller.dk drives af firmaet

Jessen Briller, CVR nr: 27395481
TELEFON 86 12 09 33, Skt. Clemens Stræde 9 8000 Aarhus C

Forbehold for ændringer

Jessen Briller forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk